Menu

Blogger Yazılarında Etiket Nasıl Kullanılır

Blogger veya diğer dillerde yazılmış siteler olsun bütün yazılan makalelere mutlaka alt etiketleri yazılmalıdır.

Bu yazılan etiketler makale yazma işi bittikten sonra oluşturulursa daha etkili olur,yazı içeriğine bağlı olarak anahtar kelimeler kullanılmalıdır aynı anahtar kelimeyi fazla tekrar etmek yazıyı spam durumuna sokabilir,aynı anahtar kelime kullanma yerine anahtar kelimelerin eş anlamlıları kullanılmalıdır.

Blogger Yazılarında Etiket Nasıl Kullanılır


Blogger kullanıcıları kategori oluştururlarken bu etiketlerden faydalanırlar.Bu özellikte karakter sınırlaması 200 dür.Makale içeriğinizin dışında yazacağınız her kelime arama motorları tarafından olumsuz karşılanacaktır.

Örneğin;elma ile ilgili bir makale yazdınız etiketleriniz armutla ilgilidir bu durum arama motorlarını makaleyi indekslemek için incelediğinde oldukça rahatsız eder tabi onlarda konu içeriğiniz ne olursa olsun yazının tutarsız kandırmaca olduğu kanısına varır ve yazınız değersizleşir.

Şunu unutmamak lazımdır arama motorları her zaman kopyasız özgün yazı içeriğine uygun etiketlere çok önem vermektedirler.

Aşağıda görülen Etiketler yazısına tıkladığınızda açılan pencereye konu içeriğinize uygun 200 karakteri geçmeyen etiketler yazınız.

Blogger Makalelerde Etiket Kullanımı



Blogger Makalelerde Etiket Kullanımı

Blogger Mektebi önemli bir blok sitesi olan Blogger ın bütün özelliklerini sırayla yayınlamaya devam ediyor.Bir sonraki makalemiz Makale yazma işlemi bittikten sonra yapılacak işlemlerin sıralandığı Yazı editörü sayfasının sağ tarafında bulunan Yayın ayarları seçenekleri üzerine olacaktır.Yayın ayarlarından Description üzerine olacaktır. Bunla ilgili yazı başlığımız Blogger Makalelerine Description(Açıklama) Ekleme üzerine olacaktır.Eksik veya yanlış bir anlatım gördüğünüz zaman lütfen yorum yazarak düzeltmeye çalışınız.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »

Henüz Yorum Yapılmamış " Blogger Yazılarında Etiket Nasıl Kullanılır "

Önerilen Yazı
×